Total de visualitzacions de pàgina:

MARESME-BARCELONÈS

SERRALADA LITORAL  (MARESME-BARCELONÈS)

 

v  Badalona, poblats ibèrics de Puig Castellar, de les Maleses i d’en Boscà; ermites de la Miranda, de Sant Climent i de Sant Onofre; dolmen natural d’en Genís; Creu de Montigalà; font del Pop; i turons: de la Coscollada, de Fra Rafel, de l’Home, de Miravitges i d’en Folc.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), travessia dels turons d’en Seriol, de la Nadala, de Fra Rafel i de l’Home, amb final passant per la font del Pop o de Beu-i.-tapa.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), turó de Fra Rafel, 413m, turó de l’Home, 362m i font del Pop ó de Beu-i-tapa.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti, font del Goig, turó de la Nadala, turó de la Coscoiada (o Coscollada), poblat ibèric de les Maleses, i turó de Nadal-Olivé.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), font del Goig i del Pop; i turó de Fra Rafel i de l’Home.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), font: del Goig, de les Monges, del Corró o del Porró, Better, del Rossinyol i de l’Hort dels Monjos.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), font de la Dinamita i del Pop; i turó de l’Home.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), turó d’en Seriol, de la Nadala, de Fra Rafel, del poblat ibèric de Castellruf, dels Frares, d’en Galzeran i de l’Home; passant pel dolmen de Castellruf i per les fonts de: la Dinamita, del Ferro, de la Teula i del Pop.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti) i 10 turons de la muntanya de l’Amigó: turó de l’Home, de Fra Rafel, de la Nadala, de la Xorreta, la Coscoiada, de Donadéu, poblat ibèric de les Maleses (vèrtex de les Corones), de Nadal Olivé, d’en Rafel i d’en Seriol; anada per la font del Pop i tornada per la del Goig.

v  Badalona (aparcament de l’antic del berenador de Can Ruti), caminada per la muntanya de l’Amigó pujant a dos turons oblidats (Nadala i Xorreta) per camins perduts (Carrerada).

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), font de l’Amigó, turó de les Maleses, turó de Donadéu, font de la Guineu o del Cul, turó de la Coscoiada, Mirador de les Roques, turó de la Nadala, turó d’en Seriol, per camins pocs freqüentats.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), font del Goig, de la Nadala, de la Xorreta i d’en Seriol.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), la Conreria, turó de Ca l’Andreu, turó de Nou Pins, turó d’en Fàbregues de Dalt, Mirador del Mediterrani, font d’en Mià, del Fonoll, del Sarau, de l’Esquerda, dels Eucaliptus i del Safareig.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), la Conreria, font Sunyera, font de Sant Domènec i el Cà, font de la Teula; poblat ibèric de Castellruf, dolmen de Casellruf, turó dels Frares, turó d’en Galzeran o d’en Mates, turó de la Creu Peluda d’en Torres, turó de Fra Rafel, turó de la Nadala i turó d’en Seriol.

v  Badalona (Can Ruti), font de l'Amigó, església de Sant Pere de Reixac, turó de Donadéu, poblat ibèric del turó de les Maleses, turó de la Coscollada, de Fra Rafel, de l’Home i d’en Seriol.

v  De Badalona a Sant Cebrià de Cabanyes, passant pels poblats ibèrics de Castellruf i de Penjabocs; pels turons de l'Home, Fra Rafel, Nadala, Xorreta, Coscoiada, Donadéu i de Nadal Olivé; miradors de les Roques i de les Roques de Donadéu, i per les fonts de Beu-i-Tapa, Castanyers, Canaleta, Avellaners i bassa de Fregons; esquivant les pistes.

v  Badalona (aparcament de l'antic berenador de Can Ruti), Sant Cebrià de Cabanyes; poblat ibèric del turó de les Maleses i del turó de Penjabocs; turons de: Nadal Olivé, Donadéu, Coscoiada, Nadala i Seriol; i font dels Castanyers; per camins emboscats.

v  Badalona (Can Ruti), font de l'Amigó, poblat ibèric del turó de les Maleses, turó de Donadéu, Sant Cebrià de Cabanyes, font dels Avellaners, font de la Guineu, turó de la Coscollada, turó de Fra Rafel i turó de l’Home.

v  Badalona (Can Ruti), directa al turó de la Coscoiada, turó d’en Seriol, de la Xorreta, Mirador de les Roques, Roques del Turó de Donadéu, turó de Donadéu, poblat ibèric de les Maleses, turó de Nadal Olivé i bassa de Fregons.

v  Badalona (Can Ruti), Roques del Turó de Donadéu, turó d’en Seriol, turó de la Nadala, Mirador de les Roques, turó de la Coscoiada, turó de Donadéu, poblat ibèric de les Maleses i turó de Nadal Olivé.

v  Badalona (Can Ruti), coll de la Malesa, turó de la Coscollada i turó d’en Seriol.

v  Badalona (la Rambla), turó de l'Enric, d'en Folc, d’en Boscà (poblat ibèric), de Miravitges, de l’Home i d’en Galzeran,

v  Badalona, turó d'en Boscà, de Miravitges, de l'Home, de Fra Rafel, 413 m, i les fonts del Pop i de Sant Bru.

v  La Conreria, Castellruf (poblat ibèric i dolmen), font d’en Gurri i turó d’en Galzeran o d’en Matas.

v  La Conreria, turó d'en Galzeran, dolmen de Can Gurri, castell de Sant Miquel i Castellruf (poblat ibèric i dolmen).

v  De la Conreria a les fonts de la Dinamita, Sunyera, de Sant Domènec i del Ca, del Ferro, de la Teula i Toll de la Bassassa. Turó, poblat ibèric i dolmen de Castellruf, turó d’en Galzeran o d’en Mates i turó de la Creu Peluda d’en Torres.

v  La Conreria, font Sunyera, font de Sant Domènec i del Cà, font de la Teula, Toll de la Bassassa, dolmen de Castellruf, turó dels Frares i turó d’en Galzeran o d’en Mates.

v  La Conreria, turó de la Creu Peluda d'en Torres; font: de la Mercè, de Can Santpere, d’en Gurri i del Llorer; i dolmen de Castellruf.

v  La Conreria, turó de Penjabocs i font: de les Monges, Castanyers, Canaleta, Better, Rossinyol i Hort dels Monjos.

v  La Conreria, circumval·lació a la Cartoixa de Montalegre, font de Sant Bru, turó de Sant Bru i cementiri dels Empestats de la febre groga del 1870.

v  La Conreria, turó de Fra Rafel, turó de l'Home, Cartoixa de Montalegre, font de Sant Bru, turó de Sant Bru i cementiri dels Empestats de la febre groga del 1870.

v  La Conreria, Cementiri dels Empestats, Creu Peluda d’en Torres, turó d’en Galzeran, Mare de Déu de l’Alegria, turó de l’Arbret, font de Sant Bru, turó de l’Home i turó de Fra Rafel.

v  La Conreria i 9 turons: de Fra Rafel, Coscoiada, Donadéu, Maleses, Pi Candeler, de l’Home, Arbret, Galzeran, Creu Peluda d’en Torres; passant també per les fonts de l’Amigó i de Sant Bru; per l’ermita de l’Alegria i el Cementiri dels Empestats.

v  Tiana (poliesportiu), Cementiri dels Empestats del 1870, turó d’en Galzeran i ermita de la Mare de Déu de l’Alegria de Tiana.

v  Teià, font del Senglar, Grill, Perdius, Ajupits, Vedat i Sant Mateu; Sagrat Cor de Teià, refugi de la Ferreria del Vedat, ermita de Sant Mateu i turó, torre de guaita i mirador de Baldiri.

v  Vilassar Dalt, roca de la Granota, cova d'en Pau, roca Llobatera, dolmen de la Roca d’en Toni, rocs d’en Sardinyà i cova d’en Joan.

v  Cabrils (Quatre Camins), Laberint del Bosc de Cabrils, castell del Burriac, Roques d’en Vivó i turó de Can Cirers.

v  Aparcament de la font Picant de Cabrera de Mar, castell de Burriac i Montcabrer

v  Aparcament de la font Picant de Cabrera de Mar, Roques d'en Vivó, turons de Can Cirers i de Matacabres i castell de Burriac.

v  Mataró (Parc Forestal), turons: d'en Dori, d'en Cabanyes, de la Gola i de Tarau; i fonts: de Can Gaig, dels Bugaliptos, de l’Om ó d’en Homs, de la Morenera, de la Cornisa i dels Tres Raigs.

v  Argentona i 14 fonts: Picant, d'en Miliu, de la Puput, del Camí, de les Sureres, de l’Esquirolet, de l’Esquirol, del Grup, del Ferro, del Llop, d’en Baló, de la Cua Llargade,  les Oliveres i del Mig.

v  Sant Vicenç de Montalt, el Montalt, 597m, i roques del Moro, d’en Bosc, de l’Oriola i de la Ferradura.

v  Pineda de Mar, ruta de les 4 ermites i castell de Montpalau.

v  Canet de Mar-La Creu de Canet o de Pedracastell

v  Can Bosc del Far (Dosrius) i Dolmen de ca l'Arenes.

v  Sant Bartomeu de Cabanyes (Orrius), Cellecs, puig Rodó i turó de Mataró.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada