Total de visualitzacions de pàgina:

VALLÈS-BAGES-MOIANÈS


VALLÈS-BAGES-MOIANÈS

 

Vallès

v  Sant Feliu de Codines, Sant Sadurní de Gallifa i Serrat Punxegut.

v  Castellar del Vallès, puig de la Creu i puig del Vent (el Farell), font d’en Gurri i de les Neuretes, i castell i salt de Guanta.

v  Santuari de Puiggraciós, Puig Ciró i Sant Pere de Bertí.

v  Santuari de Puiggraciós, Puiggraciós, Turó de les Onze Hores i puig Ciró.

v  La Garriga, Sant Esteve de la Doma, vèrtex geodèsic i turó dels Tremolencs, forn ibèric i font dels Tremolencs.

v  Riells del Fai, Barbot Negre, turó de les Onze Hores i cova de la Guilla.

v  Riells del Fai, gorgs del Tenes, Sant Miquel del Fai i grau d’Ullar.

v  Vallgorguina, Can Vilar, Pedra del Gat, turó de la Roca, el Rocar, Pedra de les Cadenes, domen del Trull, Pedra del Llop, turó de les Roques del Duc, Santuari del Corredor, menhir de la Pedra Llarga, turó del Pi de Buac, menhir del Coll del Pi de Buac, font del Perdigot, font de la Figuerassa i Casa Nova de Pibernat.

v  Sant Martí del Montnegre, pantà de la Brinxa i de Crous, Santa Maria del Montnegre, turó Gros i d’en Vives (sostre comarcal del Maresme).

v  Sant Martí del Montnegre, baixada directa pel GR83 al pantà de la Brinxa i tornada pel dels Crous.

v  Sant Martí del Montnegre, turons d'en Vives (Sostre Comarcal del Maresme), Gros i d’En Cona i Santa Maria del Montnegre.

v  Sant Martí i Santa María del Montnegre i turó Gros.

v  La Batllòria (Riells i Viabrea), Sant Cebrià de Fuirosos i turó d’en Garravista.

v  Llinars del Vallès - la Torrassa del Moro

v  Sant Bartomeu de Cabanyes, turons de Mataró, de Céllecs i Rodó i rutes prehistòriques de Can Gol i Céllecs.

v  Sant Bartomeu de Cabanyes, turó Mataró (o del Castell), turó Rodó de Cèllecs, poblat ibèric de Cèllecs, font del Porc, dolmen de Can Gol I i II, Roca Foradada, Pedra de les Orenetes, Pedra de les Creus, Plat del Rei o del Molí i dolmen de Cèllecs i Cabana del Moro.

v  Montcada i Reixac (club de tenis Reixac), turó de Donadéu, poblat ibèric del turó de les Maleses, font dels Caçadors i dels Avellaners i església de Sant Pere de Reixac.

v  Viladecavalls, turó de la Barrumbina, de Bassotes, de les Guixeres, de Can Margarit, dels Quatre Termes i del Ros; Mirador de Sant Miquel, avenc del Vent o de Nadal’72, cova de les Tres Boques, font de Can Margarit i Pedra Degollada.

Bages

v  Sant Joan de Vilatorrada i pic de Collbaix

v  Sallent, ruïnes del castell de Sallent, ermita de Sant Esteve i Sant Sebastià, Roques Albes, el Montcogul, 589m i ermita de Sant Martí de Serraïma.

v  Súria i Santuari de la Mare de Déu de Coaner

v  (Súria), puig Alter, Santa Maria de Viladelleva, puig Gater, turó de Roma, turó dels Moros, puig de Sants, la Creueta i ruïnes de la Closa.

v  Castellnou de Bages, Ruta dels Maquis, turó de la Torre de Castellnou o dels Moros, turó de les Pinasses (vèrtex geodèsic), Serrat de la Vinya del Torres, i ruïnes de: de Creu del Perelló, de Colldeforn i del Putxot.

v  (Manresa), del parc de l'Agulla a Santpedor seguint la sèquia.

v  Castellbell i el Vilar, torrent dels Abadals i turó del Marqués.

v  Castellbell i el Vilar, turó de l'Escletxa, pel pas equipat i turó de les Casetes.

v  Aeri de Montserrat, tossal Rodó, Cul de Portadora, turó de la Socarrada, turó de l’Hospici i Sant Salvador de les Espases.

Moianès

v  Moià-molíns de Brotons i Marfà i ermita de Sta. Maria de Marfà (la Tosca).

v  Moià, cova de Vilarjoan, Sant Jacint de Bussanya, Bussanya, ermita de Sant Andreu, castell de Clarà, vèrtex geodèsic de la Caseta d’en Fermí i Mirador de la Creu.

v  Castellterçol, serrat de les Pedres, Sant Julià d'Uixols, puig de Rosanes i ermita i castell de Sant Miquel.

v  Castellterçol, turó dels Sentits, balma de Fontscalents, Esplugues de Castellcir, salt i font de la Vinyota, poues de glaç de la Vinyota i del Vapor, rentador de llana el Roquer i font de l’Àngel.

v  Collsuspina, mirador del Roc de la Guàrdia (o Roc Gros) i mirador del Pirineu, font de l’Abeurada, Sant Cugat de Gavadons i turó de Bellver.

v  Calders, Forat Micó, font de Bellveí, ruïnes de Sant Andreu, pou de glaç de Calders, Salt del Molí del Castell, Castell de Calders i balma del Cargolaire.

v  Monistrol de Calders, gorg de Saladic, Pas de l'Escala, Mirador i Dolmen del Pla de Trullàs (o Trullars), Balma Freda i puig del Serrat de les Serveres (repetidor).

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada