Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 13 de març del 2017

Coll de Maianell i pics Cerverís, 2202m i Balandrau, 2579m.











Bonica i curta excursió. Degut a que els dos cims queden despenjats de la carena principal gaudeixen d'una gran panoràmica dels cims de la carena fronterera. 
L'itinerari comença al coll de Maianell, al que podem arribar des de Ribes de Freser per la carretera de Pardines o des de Tregurà; si escollim aquest últim punt hem de tindre present que fins ben entrada la primavera pot haver-hi la pista tallada per congestes de neu. 
Primer seguirem el llom de la carena fins el proper pic de Cerverís, després seguirem tota la serra de la Canya, passant pel coll de la Canya fins el pic del Balandrau. 
És important per al descens, seguir novament la serra de la Canya, procurant no perdre molta alçada fins a situar-nos pràcticament sota el Cerverís, allí comença una pista que ens portarà al punt de partida. 
Si caiem en la temptació de baixar per a trobar la pista principal de Tregurà a Pardines, haurem de remuntar metres de desnivell i a més a més farem molt més camí seguint tots els revolts de l'esmentada pista. 
HORARIS: 
del coll de Maianell al pic de Cerverís: 30mn 
del Cerverís al pic del Balandrau: 1h 30mn 
del Balandrau al coll de Maianell: 1h 
TOTAL; 3h 
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Coll de Maianell i pics Cerverís, 2202m i Balandrau, 2579m. - Pardines, Catalunya (España)- GPS track










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada