Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 28 de març del 2017

Font dels Abeuradors (Sant Hilari Sacalm) i Sant Miquel de les Formigues o de Solterra





 







 


Bonica i curta excursió al punt més alt de les Guilleries. Gran panoràmica circular de 360 graus des del cim de Sant Miquel. 
Pràcticament tot el recorregut transcorre per pistes forestals, menys el tram final en el que cal agafar un marcat camí que surt del davant de la font de Sa Guarda. 
Per a situar-nos a l'inici de l'excursió cal seguir l'ampla pista que uneix Sant Hilari amb Osor (atenció hi circulen tràilers!)i que surt del final del polígon industrial i deixar el vehicle al petit aparcament que hi ha al davant de la font dels Abeuradors. 
Dalt del cim hi ha un petit replà herbat, una gran creu i una vista fantàstica, que comença amb el cap de Creus, la badia de Roses, el Montgrí i les illes Medes, segueix amb el massís del Canigó, tot el Pirineu gironí (amb el Puigmal), el Cadí i el Pedraforca, el Montseny amb les Agudes i la cresta dels Castellets, Sant Hilari, el castell de Montsoriu i una llarga llista d'indrets, evidentment el mar també es contempla amb la seva característica brillantor, amb la desembocadura de la Tordera. 
Una sortida del tot recomanable. 
HORARIS: 
de la font dels Abeuradors a Sant Miquel de les Formigues: 1h 05mn 
tornada: 45mn 
TOTAL: 1h 50mn 
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Font dels Abeuradors (Sant Hilari Sacalm) i Sant Miquel de les Formigues o de Solterra - Sant Hilari Sacalm, Catalunya (España)- GPS track



 


 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada