Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 13 de febrer del 2017

Sant Boi de Lluçanès-St Salvador de Bellver-Santuari dels Munts

















Sant Salvador de Bellver



Excursió molt variada pel Lluçanès i Osona. Passarem per indrets molt bonics i variats. 
Per començar tenim a Sant Boi de Lluçanès l'immens casalot del Vilar de Sant Boi, després l'ermita de Sant Roc, mas Bertrans, Masvell (lamentablement en ruïnes), l'ermita de Sant Salvador de Bellver, un indret molt ben cuidat i amb una vista extraordinària, després entrarem a la part obaga de la muntanya i baixarem per un bonic camí fins a tocar la plana osonenca i començarem a remuntar i primer ens trobarem les ruïnes del castell de Montorrell o Montorro (darrera del mas del mateix nom) i poc després arribarem al santuari de la Mare de Déu dels Munts situat al costat del vèrtex geodèsic, nou indret amb una vista de 360 graus, Canigó, Puigmal, Tossa d'Alp, Cadí, Pedraforca, cogulló d'Estela, rasos de Peguera, Montseny, el Montcau, ... i tota la plana de Vic. 
I finalment tornarem a sant Boi per un camí que passa per l'oratori de l'Àngel de la Guarda i ja arribant a Sant Boi, pel pedró de Sant Isidre i com a traca final pel roure de la Senyora, centenari arbre monumental situat en un indret molt ben arranjat. 
HORARIS: 
de Sant Boi a l'ermita de Sant Roc: 15mn 
de Sant Roc al Masvell: 30mn 
del Masvell a sant Salvador de Bellver 30mn 
de Sant Salvador als Munts: 1h 55mn 
dels Munts a Sant Boi: 50mn 
TOTAL: 4h 
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Sant Boi de Lluçanès-St Salvador de Bellver-Santuari dels Munts - Sant Boi de Lluçanès, Catalunya (España)- GPS track










                                  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada