Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 26 de gener del 2017

Dipòsits de Matadepera-El Palleret-Castellasa del Dalmau-camí de la Senyora















Aquesta excursió torna a ser una de les infinites combinacions que es poden fer a la serra de l'Obac i sant Llorenç de Munt. 
Aquesta vegada sortirem de la zona dels "dipòsits" de Matadepera i passarem pel coll de Grua, seguirem per sota la Castellassa de can Torres, seguirem baixam fins arribar al llit de la riera de Matalonga per començar a recuperar el desnivell perdut per tal de situar-nos sota la Castellassa de Can Dalmau. Deixarem el camí i per una canal que ens servirà "d'aperitiu" per la de la Castellassa pujarem al Palleret de la Castellassa de Can Dalmau. Els últims 5 metres son de fàcil grimpada. 
Tornarem al camí que hem deixat i el seguirem pocs metres per tal de remuntar la canal que ens deixarà a la part de la llarga Castellassa. 
Aquesta canal no és difícil, ni tampoc exposada, doncs tota l'estona estem en terreny emboscat, però és força dreta, i el terre és relliscós si fa poc que ha plogut, però repeteixo que no presenta dificultats apreciables. 
La Castellassa té tres cotes, la darrera potser és la que té més bona vista. La baixada de la Castellassa per la que podríem anomenar "via normal" no té cap mena de dificultat. 
Després seguirem un corriol que ens deixarà al camí de la Senyora que ens portarà fins el camí dels Monjos. 
Aquí s'acabarà la solitud que ens ha acompanyat durant tot el trajecte. 
És complicat definir la dificultat d'aquesta excursió, doncs tres quartes parts de la mateixa és fàcil i una tercera part podríem definir-la de "moderat superior" ó "difícil inferior" i es tracta només de la pujada al Palleret (que podem no fer-la) i de la canal d'accés a la part superior de la Castallassa. 
HORARIS: 
De l'aparcament a la basa de les Mosques: 30mn 
de la basa al Palleret: 1h 10mn 
del Palleret a la Castellassa del Dalmau: 20mn 
de la Castellassa al camí de la Senyora: 30mn 
del camí de la Senyora a l'aparcament: 40mn 
TOTAL: 
3h 10mn
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Dipòsits-El Palleret-Castellasa del Dalmau-camí de la Senyora - Matadepera, Catalunya (España)- GPS track











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada