Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 9 de desembre del 2017

Sant Martí i Miquel del Corb des de la vall del Corb



 



 


Curta excursió per a fer amb nens petits que ens porta a visitar les dues ermites de la vall del Corb, Sant Martí i Sant Miquel; totes dues de gran bellesa i situades en uns indrets molt bonics, una a l'obaga i l'altre a la solana; però totes dues espectaculars per la seva construcció.; la de Sant Martí destaca per la seva gran escalinata i la de Sant Miquel pel seu sòlid campanar i totes dues tenen una gran porxada. 
També cal destacar la bellesa de la vall del Corb totalment plana, verda i amb moltes masies disseminades. 
És una curta caminada que es pot fer en menys de una hora, però tot dependrà del ritme que imprimim a la passejada. 
Ens situarem a la vall del Corb just a l'entrada del polígon industrial que hi ha a les Preses, entre aquest municipi i Olot; d'allí arrenca una bonica i estreta carretera que seguirem fins al seu final, on hi ha un rètol que a partir d'allí només poden passar veïns i serveis autoritzats. 
En aquest punt hi ha un petit aparcament just per a dos o com a màxim tres vehicles. 
Començarem a caminar seguint la pista que arrenca just en aquest indret. Hi ha un rètol indicatiu a l'ermita de Sant Martí. 
Passarem pel costat del mas abandonat dels Camps i seguidament arribarem a l'ermita de Sant Martí, situada en una clotada obaga i voltada de bosc. Al seu costat hi raja una font. 
Ara seguirem la pista per arribar al mas de l'Àntiga, un gran mas amb una amplia vista panoràmica de la vall del Corb. Davant del mas hi ha una font i una taula de pedra. 
Ara seguirem la pista que surt a l'esquerra i seguint-la arribarem a l'ermita de Sant Miquel, situada en una bonica esplanada. 
Tornarem pel mateix camí d'anada fins a la font de l'Àntiga i allí seguirem la pista que ens retornarà a la carretera. 
Abans d'arribar-hi podrem admirar el mas del Colomer d'unes dimensions espectaculars, amb dues façanes porxades. 
Arribats a la carretera la seguirem pocs metres per arribar novament al punt d'inici.
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Sant Martí i Miquel del Corb des de la vall del Corb - Sant Miquel del Corb, Catalunya (España)- GPS track









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada