Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 11 de març del 2017

Sant Andreu de Gurb-Sant Roc-la Creu de Gurb



 






 


Bonica excursió matinal que, sortint de Sant Andreu de Gurb, ens permet gaudir de tota la plana de Vic des del mirador privilegiat de la Creu de Gurb.
També visitarem altres indrets d'interès com el bosc encantat i l'ermita de Sant Roc; també passarem pel pi monumental de 27 metres d'alçada a l'indret de les Pinasses i per un bonic bosc amb gran abundància d'arbres de boix grèvol.
L'indret més emblemàtic del recorregut és el cim de la Creu de Gurb, indret on a més de l'esmentada creu també hi ha una taula panoràmica i una senyera, així com també les restes d'un antic castell, del que només queden una cisterna i algun principi de mur..
Però la panoràmica és molt extensa amb tota la plana de Vic als peus, el Montseny, el Pirineu, el Pedraforca, el Puigsacalm, el Cabrerés, ....
Durant el descens travessarem alguns dels "turons-testimoni" tan característics de la erosió que a sofert d'aquesta zona.
Aquest itinerari és una versió curta de la gran quantitat de variants que s'hi poden arribar a fer.
El turó de la Mina és un bony enganxat a la Creu de Gurb i que permet veure el cim des d'una perspectiva una mica diferent.
HORARIS:
de Sant Andreu de Gurb a la Creu: 1h 40mn
baixada: 45mn
TOTAL: 2h 25mn
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Sant Andreu de Gurb-Sant Roc-la Creu de Gurb - Vespella, Catalunya (España)- GPS track




 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada