Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 16 de març del 2017

Can Bosc del Far (Dosrius) i Dolmen de ca l'Arenes


 







Excursió per parc Montnegre-Corredor que ens porta a visitar el reconstruït dolmen de ca l'Arenes, situat en un petit promontori proper a una important cruïlla de camins i amb molt bona vista sobre el Vallés i el bosc compacte que envolta l'indret, on no es veu pràcticament cap construcció. 
També ens permet visitar el pou de glaç de can Bosc, la font del Ferro i l'escola de Natura del Corredor situada a ca l'Arenes. 
L'indret del puig Aguilar és un petit promontori que passa desapercebut i sense panoràmica degut a la vegetació. La vista es va tenint a estones entre la vegetació i els camps. Podem contemplar en alguns punts el Pirineu, Montserrat, Sant Llorenç de Munt, el Tibidabo, el Vallés, el campanar del Santuari del Corredor que sobresurt per sobre els arbres i evidentment el mar. 
Tot i que passarem per nombroses cruïlles de camins i pistes no he posat punts d'observació en aquests indrets ja que el recorregut està perfectament indicat amb pals de senyalització del circuït que estem seguint, que en concret és el nº 7. 
L'horari és d'unes dues hores aproximadament, que podríem dividir per dos: 1 hora fins el dolmen i una altre hora per tornar. 
L'inici de la caminada és l'aparcament que hi ha a l'indret de can Bosc, on hi trobareu un cartell indicador del recorregut. 
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Can Bosc del Far (Dosrius) i Dolmen de ca l'Arenes - Alfar, Catalunya (España)- GPS track





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada